Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

  • 18 Ekim 2021, Pazartesi 11:58
AhmetTurak

Ahmet Turak

YUSUF İNCE ABİMİZİN ARDINDAN

Yusuf İnce abimizde erkenden bırakıp gitti bizi...Rahmeti Rahmana kavuştu. 35 Yıl önce tanıdığım Milli görüş davasında Kırşehirin önemli isimlerden oldu.Milli görüş davasının neferlerindendi.  Erbakanın yakın takipcisi oldu. İstanbul büyükşehir Belediyesinde çalıştı...
Bir zamanlar bana Fotoğraf makinesi hediye etmişti. O fotoğraf makinesi ile güzel işler yapmıştım. İstanbula son dönüşündeki paylaşımı “Payitahta dönüyoruz” olmuştu. Nur içinde yat Peygamberimize komşu ol. Mekanın Cennet olsun güzel insan seni asla unutmayacağız.     “La galibe illallah” Allah tan başka galip yoktur. Biz Faniyiz.
Üstad Necip Fazılın dediği gibi,”Yeryüzü boşaldı habersizmiyiz, Güneşe göç varda kalan bizmiyiz”


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


İSRAFİL AKBULUT İSRAFİL AKBULUT 21.10.2021 14:56

YUSUF İNCE ABİYE ALLAH"TAN RAHMET AİLESİNE VE SEVENLERİNE SABRI CEMİL NİYAZ EDİYORUM. MEKANI CENNET OLSUN EFENDİMİZE KOMŞU EYLESİN İNŞALLAH.

yukarı çık