Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

  • 06 Eylül 2023, Çarşamba 19:00
AhmetTurak

Ahmet Turak

ÖNDER İMAM - HATİPLER KURULTAYI

ÖNDER İmam - Hatipler Kurultayı Uşak ili Merkezinde gerçekleşti. Aynı zamanda 20. Yılıa damgasını vuran İmam Hatipler Kurultayı Muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.
İmam- Hatipler aynı zamanda bu milletin Köklerinde yer alan Cevherleri ortaya çıkarmak ve Asımın nesli dedğimiz nesli yetiştirmek için yola çıkıldı. Meyvelerinide vermekte...
Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde 2 Eylül tarihinde geniş bir katılımla gerçekleşen kurultayın açılışına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Uşak Milletvekilleri Opr. Dr. İsmail Güneş ile Av. Fahrettin Tuğrul, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, davetliler, il protokolü ve Önder İmam Hatipliler Derneğinin üyeleri katıldı.
Bu sene ‘Nitelikli Gelecek’ şiarıyla düzenlenen kurultay Mehter gösterisi, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İstiklal Marşı’nın okunması, ÖNDER 20. Yıl Belgeselinin ve Uşak tanıtım videosunun gösterilmesiyle başladı.
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediyesi Mehmet Çakın ve Uşak İmam Hatipliler Derneği (UŞİMDER) Başkanı Harun Kara birer açılış konuşması yaparak ÖNDER İmam Hatipliler Derneğinin 20. Kurultayının misafirlerini Uşak’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler.
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş açılışta yaptığı konuşmada “Bu sene 20’ncisi Uşak’ta gerçekleştirilen ÖNDER İmam Hatipler kurultayı dolayısıyla siz kıymetli misafirlerimizi üniversitemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz, hoş geldiniz. İmam hatiplilerin çektiği sıkıntıları biliyorum, bu sıkıntılara hep beraber şahit olduk. Bugüne kadar imam hatip okulları mücadelesinde emeği geçmiş herkese teşekkür ediyorum” diyerek Necip Fazıl’ın “Zindandan Mehmet`e Mektup” adlı şiirinden şu dizeleri okudu:
Rektör Savaş’a konuşmasının sonunda ÖNDER Başkanlar Kurulu Üyesi İbrahim Solmaz tarafından ÖNDER’in bu seneki şiarının yazılı olduğu tablo takdim edildi.
Nitelik için mücadelemizi sürdüreceğiz


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık