Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

  • 01 Şubat 2021, Pazartesi 12:36
AhmetTurak

Ahmet Turak

Kutsallarımıza Saygısızlık Ebrehe'nin Çocukları...

Müminlerin Müslümanların kutsallarına hakaret etme talihsizliğini gösteren kendini bilmez hayasızların gösterildiği Boğaziçi Üniversitesindeki skandal olayda LGBT li Ahlaksızlar İçişşleri Bakanlığıının emriyle gözaltına alınarak  soruşturma başlatıldı. Bunlar Ebrehebin çocukları siz kim oluyorsunuz. Kabeyi Yıkmaya gelen Fil ordusuna Allahu teala Gökyüzünde Ebabil Kuşlarını göndermişti.

Kendini bilmez edebsizler bu sefer Boğaziçi Ünivrsitesinde kendini gösterdi. Müslümanların Kutsallarına El ve Dil Uzatan bu Ahlaksız Güruh Kafirlerin Sözcülüğüne soyundu.

Yine Ayasofyayı diline dolayan sözcü gazeteside Küstah bir manşet atmış Fatihin emaneti Ayasofya hakkında ileri geri yazı yazmıştı...

Ayasofya’nın Camii olarak açılmasını 2020’nin felaketleri arasında gösteren Sözcü Gazetesi manşeti hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben Sözcü Gazetesini okumuyorum. Ayasofya 2020’nin adeta taçlı yıldızıdır. Bu gazeteleri para verip almayın” dedi. Skandal manşete sosyal medya kullanıcılarından da yoğun tepki geldi.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık