Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

  • 10 Şubat 2022, Perşembe 15:05
AhmetTurak

Ahmet Turak

HULİSİ AKAR VE KIZI

Hulisi Akar Komutanımız Bizler için büyük şans. Bir Zamanlar Nizamiyeye alınmayan Başörtülüleri hatırlarken şimdi kendi kızı bile Başörtülü. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bu Ülke bugünlere geldi. Çok sıkıntılar çekti Müslümanlar. Askerliğimi yaptığım 28 Şubatta  Müslümanlar çok zorluklar çekti. Bunlar geride kaldı ancak unutulmayacak hadiselerle tarihe not düşüldü. Türkiye bu Fotoğrafa yüzyıldır hasret. Genel kurmay Başkanı Hulisi Akar Türk Tarihinin en iyi komutanlarından biri olarak tarihe geçecek çalışmalara imza attı. Onu Hem Camide hem Kışla’da görenler işte bu bizim Genelkurmaybaşkanımızı dedirtti. Biz Menderesin asıldığına şahit olduk. Biz 12 Eylül Askeri darbesi ve 28 Şubat postmodern askeri darbesi gördük. 15 Temmuz son buldu Milletimiz ve evlatları darbeye karşı darbe yaparak bu olaylara bir son verdi. Artık Türkiye’de hiç kimse  Camiye gittiği için veya Başörtülü hanımı kışlaya geldiği için suçlu sayılmayacak Bilakis bunları körükleyenler suçlu sayılacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan’ın dişayet ve Feraseti ile hepsi geride kaldı bu Millet yeniden Şahlanışın izlerini Tarihdeki görmekte ve görmeye devam edecektir. Ey CHP Bu Milşlete Dinsizlik içinde çektirdiğiniz yeter artık. İmanı olmayan bir ordu ile savaş kazanılırmı hiç. Erbakan’ın dediği gibi bir Milletin Asıl gücü Top Tüfek değil İmanlı evlatlarıdır. Bu Evlatlar yedidüvel gelse vız gelir.
28 Şubatta Askerdim. Burada bizim dinimizle alay edenler şimdi çok mahçuplar. Türkiye Tarihi en parlak dönemini yaşarken Düşmalarda başka bahnelerin arkasına sığınmaya çalışıyor. Heykeli yakanla Heykelin etrafında dönen aynı dolap sanki. Hulisi Akar Paşayı kutlarken, 
Cumanız Mübarek ola Hoşcakalın.
 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık