Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

  • 16 Ağustos 2024, Cuma 18:38
AhmetTurak

Ahmet Turak

FİLİSTİN KAZANACAK

İsmail Haniye’nin Şehid edilmesinin yankıları tüm Dünya’da olduğu Türkiyemizde de devam ediyor. Ayasofya Önünde toplanan Filistin Dayanışma Platformu Haniye’nin Son Çağrısını yerine getirdi. “Direnişe Devam Hamas’a Selam,” “Vur vur siyonist’e vur” sloganları Meydanı inletti. Tarih’den beri Müslümanlar hiçbir zaman zulmetmediler bilakis İnsanlığa ışık oldular.
Gazze’de yaşanan felaket tamamen Kafir İsrail ve Kafir Amerika eliyle Müslümanlara karşı Soykırım Vahşeti işlenmekte. Barbarlığın son zirvesi yaşanmakta buna rağmen Filistin’liler dimdik ayakta durabilmekte ve İnsanlığa varoluşunun destanını yazmakta... 
Dünyada Müslümanlık kadar temiz ve güzel bir Din bulunmaz. Yüce Kitabımızda Allah katında geçerli din İslamdır. Ayeti yer almakta başka din arayan nafile. Mesela Malcolm x ile başlayan Amerikanın Müslümanlara sempatisi. İngiterede Can Stewens Yusuf İslam’ın İslamı kabulü. Akın akın Müslümanlığa susamış yeni yüzlerde var hiç şüphesiz. Afganistan Mücadelesi sonucu Rusyada Müslüman nüfusun artışı.
Müslümanlar  şu an Filistin üzerinden Dünyaya sesleniyor. Batının iflas etmiş ideolojilerine karşı dimdik ayakta İslam. Bu kardeşliği elimizden geldiği kadar pekiştirmeliyiz


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık