Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik: Ailemiz üzerinden darbe amaçlıyorlar

AİLEYİ YIKAN YASALAR KALKSIN İstanbul Sözleşmesi'nin Türk aile yapısı üzerindeki, tehlikelerine dikkat çeken Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, "15 Temmuz darbe girişimi ile amacına ulaşamayan siyonist güçler, aile yapımız üzerinden amaçlarına ulaşmaya çalışıyor." dedi.

Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik: Ailemiz üzerinden darbe amaçlıyorlar

Türkiye Aile Meclisi, ülke genelinde düzenlediği yürüyüşlerle İstanbul Sözleşmesi'nin tehlikelerine dikkat çekti. 11 Mayıs 2011 yılında imzalanan ve TBMM tarafından 24 Kasım 2011'de onaylanan sözleşmeye dikkat çeken Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, "İstanbul Sözleşmesi ve bu sözleşmenin güdümünde topluma dayatılan 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi'ni ve uygulamalarını insana, insanlığa ve geleceğimize düşman olmaları nedeniyle reddediyoruz." dedi.

Türkiye genelindeki protestoların İstanbul'daki adresi Fatih Camisi oldu. Öğlen Namazı'ndan sonra tekbirlerle Saraçhane'ye kadar yapılan yürüyüşün ardından grup adına basın açıklamasını Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik okudu.

'Sözde kadın savunuculuğu kılıfında çalışıyorlar'

"Devletin adil hakemliğinde, kadın ve erkeğin işbirliği sağlanarak çözülebilecek bir mesele olan kadına yönelik şiddet meselesinden, yeni bir tür 'kadın sömürüsü' icat edilmektedir." diyen Çevik, "Kadını ve kadına yönelik şiddeti sömürerek, şiddeti erkeğe, çocuğa, aileye hatta tüm topluma yönelten bu İstanbul Sözleşmesi, 'kadınlara eşitlik' sloganının altına gizlenip insanın yaratılıştan gelen biyolojik kadınlık ve erkeklik cinsiyetlerini kabul etmeyen; kurgulanmış lezbiyenlik, gaylik, biseksüellik ve translık gibi ahlaken sapkın eğilimleri 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' adı altında meşrulaştıran, bu sapkınlıkları yeni nesillere olumlu bir şeymiş gibi dayatan bir projedir. Bu nedenle İstanbul Sözleşmesi güdümündeki faaliyetleri ret ve protesto ediyoruz." ifadelerini kullandı.

'Sapkın ve çocuksuz ilişki modelleri geliştirmek istiyorlar'

Adem Çevik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Sözleşmesi’ni; erkeğe zulmederek kadından uzak durmaya, erkek kadın arasında rekabet ilişkisi oluşturarak aile içi huzursuzluğu ve boşanmaları körüklemeye, toplumları sapkın ve çocuksuz ilişki modellerine yönlendirip nihai olarak bir nüfus kontrol mekanizması inşa etmeye çalışan emperyalist bir 'Ailesiz Toplum Projesi' olarak görüyoruz.
Bu nedenle İstanbul Sözleşmesi’nin; evlilik, aile kurma, çocuk yapma niyeti ile kadına yaklaşan erkekleri çok ağır cezalara çarptırarak evlilikten uzak durmaya zorlamasını reddediyor ve kınıyoruz."

'İnsanlar iki cinsiyetten yaratıldı'

İnsanların Yüce Allah tarafından erkek ya da kadın olmak üzere iki cinsiyetten yaratıldığını belirten Başkan Adem Çevik, sözlerine şöyle devam etti:

"İnsanlar ya erkek ya da dişi olarak doğarlar; toplumsal olarak kurgulanmış cinsiyetten söz etmeyi uygun bulmuyoruz. Ucu enseste, pedofiliye, belhüm-adallığa hatta akla hayale gelmeyen bambaşka sapkınlıklara kadar varan 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' ve 'KİNSEY' politikalarının, Türkiye gibi Müslüman bir toplumda hayata geçirilmeye çalışılmasına dur denilsin istiyoruz."

'Türk toplumunun aile yapısını bozarak darbe yapmaya çalışıyorlar'

FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişimini hatırlatan Başkan Çevik, bu darbeyi gerçekleştiremeyenlerin Türk toplumuna aile üzerinden darbe vurmaya çalıştıklarını söyledi:

"15 Temmuz'da yapılamayanlar Aile kurumu yok edilerek yapılmaya çalışılıyor
. İhale Kanunu'nu 186 kez değiştirip aileyi koruma konusunda 3 maymunluk yapmak büyük bir gaflettir! Türkiye, bu anlamda İslam ülkeleri için rol model olarak gösterilmek sureti ile bu operasyon Türkiye’nin şahsında İslam dünyasına yönelik bir tehdittir. Bu tehdit, bu anlamda İslam toplumuna ve mazlum halklara karşı topyekun bir saldırıdır."

HABERE AİT RESİMLER


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık