Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

SONSUZLUĞA ÖZLEM - EŞREF ZİYA

Eşref Ziya "Sonsuzluğa Özlem" ile eskimeyen Ezgisi bizlerle...

Müzisyen, ses sanatçısı, sinema filmi oyuncusu. 20 Temmuz 1969, İstanbul doğumlu. Sarıyer İmam Hatip Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Refah Partili yılarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte siyaset yapan kültür ve sanat dünyasının önemli isimleri arasında yer alarak; Sarıyer Milli Gençlik Vakfı İlçe Başkanlığı, Sarıyer Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcılığı, Refah Partisi İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2011 genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu, daha sonra aktif siyasetin içinde yer almadı.
by ReklamStore

Sanat ve kültürel alanda Türkiye’ye mal olmuş eserlere imza atmayı tercih Türkiye’de ilk özel ulusal radyolar arasında yer alan Marmara FM in kurucusu ve ilk yayın yönetmeni oldu.

Halen Marmara Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Eşref Ziya, 2005 yılında THE İMAM adlı sinema filminin başrolünde (Emrullah Hacıoğlu) rol aldı. Evli ve 3 çocuk babasıdır, orta derecede İngilizce ile Arapça biliyor.

Bir dönemin sesi: Eşref Ziya Terzi - Galeri - Fikriyat Gazetesi

Kaynak: Yeni Fetih
Editör: Ahmet Turak

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık