Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

RECEP GARİP DİYANET TV KAHVE BAHANE PROGRAMINDA YENİ BÖLÜMLERİYLE EKRANA GELİYOR...

Şair, yazar ve ressam Recep Garip’ın sunduğu Kahve Bahane’de kadim kültür değerlerimiz üzerinden aslında geleceğe ses olma azmindeyiz.

RECEP GARİP DİYANET TV KAHVE BAHANE PROGRAMINDA YENİ BÖLÜMLERİYLE EKRANA GELİYOR...

KAHVE BAHANE Her Pazar  saat 13.00 de Farklı Konuklarla beraber olmaya devam ediyor.... Diyanet Tv de yayınlanan programın sunucusu  Şair, yazar ve ressam Aynı zamanda Köşe yazarımız Recep Garip Gazetemize değerlendirdi; "Her hafta yeni bir konukla izleyicinin karşısına çıkıp muhabbeti taze tutarak ruhlara, gönüllere misafir olmaya gayret etmek kolay değil. Bunu bilfiil yaşıyoruz.Ekranları başında yeni muştularla karşılaşmak için gönül vermiş Anadolunun saf ve berrak sahiplerine ses olmak, nefes olmak, dualara kapılar açıp kardeşlik akdimizi tazelemek kuşku yok ki vazgeçilmez talebimizdir. Yeni bölümler için hazırlıklar yapıyor, yoğun çalışıyoruz. kadim kültür değerlerimiz üzerinden aslında geleceğe ses olma azmindeyiz.

Her bir bölümü www.recepgarip.com dan izlemek isteyenleri haberdar etmiş olayım.

Kaynak: Yeni Fetih
Editör: Ahmet Turak

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık