Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V)'E NAAT

Yanında güllerin solduğu güzele Peygamber Efendimiz (s.a.v.) Satırların döküldüğü kağıt aciz, Yazan kalem aciz, yazan yazar aciz. Yüce Allah  (c.c.) seni methu Sena etmiş, sevgili Habibim demiş, ben seni alemlere rahmet olarak gönderdim demiş, sen olmasaydın bu kainatı yaratmazdım demiş, benim acziyetim ise bu  Satırlara bir şeyler yazma cesaretini göstermemdir. Ey efendiler efendisi, ey peygamberler peygamberi, ey gelmiş ve gelecegin bir tanesi nur Muhammed Mustafa (s.a.v.) Çöllerin suya hasret kaldığı gibi

Yanında güllerin solduğu güzele

Peygamber Efendimiz (s.a.v.)

Satırların döküldüğü kağıt aciz, Yazan kalem aciz, yazan yazar aciz. Yüce Allah  (c.c.) seni methu Sena etmiş, sevgili Habibim demiş, ben seni alemlere rahmet olarak gönderdim demiş, sen olmasaydın bu kainatı yaratmazdım demiş, benim acziyetim ise bu  Satırlara bir şeyler yazma cesaretini göstermemdir. Ey efendiler efendisi, ey peygamberler peygamberi, ey gelmiş ve gelecegin bir tanesi nur Muhammed Mustafa (s.a.v.) Çöllerin suya hasret kaldığı gibi, bebelerin Anasına  hasret kaldığı gibi, arıların çiçeklere hasret kaldığı gibi, canlıların havaya muhtaç olduğu gibi ben ve bütün insanlık sana meftundur. Ey güzeller güzeli, Peygamberlik halkasının son gülü.

Ah Ne olaydım, ne olaydım arıların, kuşların çiçeklerin etrafında dolanıp polenlere bulaştığı gibi ben de senin etrafinda hiç bıkmadan usanmadan dönen pervane gibi döneydim. O Mübarek  Kabe’de çiğnediğin topraktan çıkan toz dumana bulanaydım. Eyy sevr dağının dikenleri ey sevr dağının kayaları müsade verin Resulu Sakaleynin bastığı yol olaydım.

Ey sonsuz olan sonsuzluk, Ey sonsuzluğu giden yolcu, Sonsuz sevgiliye…

Ömer KASAP 2024

 

Kaynak: Yeni Fetih
Editör: Ahmet Turak

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık