Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ HULİSİ ŞENTÜRK İSTANBULLULARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Yüz Yüze Yüz gün Programı Çerçevesinde İstanbul Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulisi Şentürk Çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Halkla iç içe olup vatandaşların görüşlerini dinledi.

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ HULİSİ ŞENTÜRK İSTANBULLULARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Yüz Yüze Yüz gün Programı Çerçevesinde İstanbul Ak Parti Milletvekili Hulisi Şentürk Çeşitli bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Halkla iç içe olup vatandaşların görüşlerini dinledi.

21 Kitapta imzası bulunan aynı zamanda Kıymetli bir yazar olan Hulisi Şentürk İstanbul Ataşehir!de hem esnaf ziyareti gerçekleştirdi hemde Camii Cemati ile iç içe olup görüşlerini dinledi.

İstanbul Fetih Mahallesinde Esnaf ziyaretlerinde bulunan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulisi Şentürk Ak Parti Fetih Mahalle Başkanı İbrahim Çiğdem Ve beraberindeki ekiple birlikte Fetih Mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.  Hulisi Şentürk, Samimi ve kişiliği ile Ataşehir Fetih mahallesi halkından tam not aldı.

1963 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Kastamonulu. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği mezunu. Çeşitli şirketlerde yönetici olarak çalıştı. 1992-1999 yıllarında Maltepe Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 2005-2011 yıllarında AK Parti İstanbul İl Başkanlığında çeşitli birim başkanlıkları görevlerini yürüttü. 2011-2015 yıllarında Türk Standartları Enstitüsü Başkanlığı ile İslam Ülkeleri Standardizasyon ve Metroloji Enstitüsü Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2015 yılında milletvekili seçilen Şentürk, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen genel seçim ile 27. dönem İstanbul Milletvekili seçildi. Evli ve üç çocuk babası olup yayınlanmış 21 kitabı bulunmaktadır.

Kaynak: Yeni Fetih
Editör: Ahmet Turak

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık