Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

İSMAİL ERDEM’İN BASIN TOPLANTISI

İSMAİL ERDEM’İN BASIN TOPLANTISI

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Basın mensupları ile kahvaltılı toplantısında önemli açıklamalar yaptı.
Başkan Erdem, Ataşehir Belediyesi ve yerel konular hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Toplantıya Medya ve tanıtımdan sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Hakkı Topçu’da katıldı.
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada “Ataşehir ilçesinin sorunlarını biliyoruz. 2019 yerel seçimlerinde de 90 günlük büyük özveri ve garet ile başarılı bir çalışma yaptık.
Ataşehir ilçemizin özelde ve yerel sorunlarıyla ilgili yakinen tespitlerimiz oldu. Projeler üreterek halkımızla paylaştık. Neticede 31 Aralık’ta %45 küsur puanla seçimi kapatmıştık. ,
Esas olan samimiyetle niyet edip, fedakârlık yapıp çözüm üretmek için çok çalışmak gerekiyor.
Çalışırsanız, üretirseniz olur.
Vatandaşa kulak verirseniz, taleplerini dinlerseniz, çözüm yolunda kendinizi biraz yorarsanız çözümsüz hiçbir şey yok.
2001 Türkiye’si ile 20121 Türkiye’sini yan yana koyduğumuz zaman aradaki farkı tüm dünya kamuoyu görüyor, 84 milyon ülkemizin insanı da yaşıyor. 2009 da Ataşehir yeni bir ilçe oldu.
Bende Sancaktepe İlçesine belediye başkanı oldum.
Geriye dönüp baktığımızda Ataşehir de değişimin yaşanmadığına şahit olduk.
2019 seçimlerinden bu yana da yine aynı şekilde hizmet anlayışı burada devam ediyor.
Elbette yapılanlar var yapılmayanlar var.
Ancak Ataşehir halkı bugüne kadar arzu ettiği ve alması gereken hizmetleri alamadı.
Ekonomik ve kültürel gelişimin de adresi yine imar planları. İç huzurun, aile ortamının korunması, gençlerin muhafaza edilmesi ve geleceğe güvenle bakabilmeleri için insanların, oturduğu bölgelerinde hem çevre hem altyapı hem de kültürel ve sportif faaliyetleriyle rahat, huzur içinde yaşayacağı bir şehrin var olması çok önemlidir.
Gelecekte kaygısı olmaması için insanların elbette her an yaşadıkları ana bakarlar.
Özellikle genç kardeşlerimizin istikbali noktasında 2019 da geldiğimizde şunu gördüm.
Gençler sahipsiz, gençler sokakta oturacakları mekânlar yok. Sadece özel işletmelerin çalıştırmış olduğu Kafeler var. Ama günümüzün gençliği o kadar farklı arayışlar içerisinde ki, ekonomik imkânları el vermeyen gençlerimiz elbette birçok hizmeti kamudan bekler.
Özellikle 12 yıllık Ataşehir Belediyesi’nin geçmişine bakıldığı zaman gençlerin yaşamları içerisinde istifade edebilecekleri tesisler konusunda maalesef ilçemiz fakir bırakılmış.
İlçe binamızın bulunduğu mahalle Küçükbakkalköy 1989 tarihinden beri aynı belediyeler tarafından yönetiliyor. Ancak öyle bir noktadayız ki, sol tarafımızda Yenisahra, Barbaros, az ötesinde Âşık Veysel Mustafa Kemal, Sancaktepe sınırında Ferhatpaşa, Ümraniye ilçesinden bağlanan Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan Mahalleleri, İçerenköy’ün Çamaşırcı Deresi mevkii halen yerel belediyeden imar bekler. 12 yıl geçmesine rağmen Ataşehir imarı çıkmayan mahallelerde yaşayan insanların ne günahı var. dedi.

Kaynak: Yeni Fetih
Editör: Ahmet Turak

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık