Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

HAMİT PUHALOĞLU GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Gazeteci Yazar Hamit Puhaloğlu Gündeme ilişkin değerlendirmeleri Tv'den konuğu olarak katıldı. Ve Önemli açıklamalarda bulundu...

Gazetemiz Yazarı Hamit Puhaloğlu
Tv’den Programının canlı yayın konuğu idi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Kaynak: Yeni Fetih
Editör: Ahmet Turak

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Muammer altundal Muammer altundal 03.10.2021

Maşallah çok güzel izahlar

Haluk Çırpan Haluk Çırpan 03.10.2021

Yetkililer bilgisiz,bilgililer yetkisiz

Ali Yücel Ali Yücel 08.10.2021

Bu araştırma ve yorumları yaparak ciddi bir emek sonucunu millet yararına farklı vesilelerle günden yaparak milletimizin gündemine getiren Hamit beyin gayretine şahitlik ederiz. Uzun yıllar sonra Osmanlının seçkin askerlerinden Galiçya şehitlerimizi ülkemizin gündemine getirmiş oldu. Bununla birlikte Anadolu coğrafyasına ezan sesinin ilk olarak Diyarbakır’da okunup günümüze kadar hiç susmayan bir bölge olduğunu ve Diyarbakır’ımızın aslında bir sahabeler yurdu ve peygamberler diyarı olduğunu anlatmış oluyor. Tabii Kur’an-i Kerim’de adı geçen El-Yesa’ ve Zülkifl peygamberlerimizin kabirlerinin Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde bulunmasıyla birlikte, yine Kur’an-i Kerim’de bahsedilen ve adına Kehf Suresi olan Ashab-i Kehf’in 1382’nci uyanış yıl dönümü kutlaması 2021 Mayısında Sn Valimiz Münir Karaloğlu vesilesiyle gerçekleşti. Bu müstesna hatıra yurdu da Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bulunmaktadır. Bu iki mekan sadece inanç ve tarihi önem bakımından bir çok güzelliğin bir kısmını teşkil ediyor. Bu önemli mekanları Hamit bey tekrar gündeme getirdiği ve ecdadı milletimizin gündemine taşıdığı için teşekkür ediyorum.

yükleniyor
yukarı çık