Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

Galatasaray - Club Brugge maçından kareler

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda evinde 11. dakikada 1-0 öne geçtiği maçta 90+2'de yediği golle Belçika ekibi Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı. 90+2'de Krepin Diatta'nın golüne engel olamayan ve büyük hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, Avrupa macerasında UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme şansını zora sokarken tarihi bir fırsatı da bir kez daha harcadı.

Galatasaray - Club Brugge maçından kareler

 A Grubu 5. maçında  evinde  ile 1-1 berabere kaldı. Puanını 2'ye yükselten sarı kırmızılılılar puanını 3'e çıkartan Club Brugge'ün gerisinde kalarak UEFA Avrupa Ligi şansını zora sokarken tarihi bir fırsatı da kaçırmış oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını daha önce kaybeden sarı-kırmızılı takım, UEFA Avrupa Ligi'ne kalma açısından büyük önem taşıyan karşılaşmada Adem Büyük'ün 11. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarının son bölümünde baskılı oynayan rakibi karşısında savunmada kalan , 90+2. dakikada Krepin Diatta'nın golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık