Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

Fındıklı Gençlik Merkezi

İstanbul Maltepe Fındıklı da bulunan Gençlik Merkezi öğrencileri Okul dönemi ve yaz kursunda özel eğitim görüyorlar. Gazetemize konuşan Gençlik merkezi müdürü Ali Numan, “Gençkon’a bağlı Türkiye genelinde 100’e yakın Gençlik Merkezimiz var bizimki onlardan bir tanesi. Gönül isterki her mahallede bir gençlik merkezi olsun.

Fındıklı Gençlik Merkezi

Fındıklı Gençlik Merkezi önemli bir eğitim yuvası, Gençlerin okul’dan sonra ödevlerini yaparak eğlenecekleri ve namazlarını kılacakları ferah bir mekan, Yaz döneminde ise Yaz kurslarının yapıldığı önemli bir eğitim merkezi.

Gazetemize konuşan Gençlik merkezi müdürü Ali Numan,  “Gençkon’a bağlı Anadolu ve Avrupa yakasında 50’ yakın Gençlik Merkezimiz var bizimki onlardan bir tanesi. Gönül isterki her mahallede bir gençlik merkezi olsun. Bizim amacımız gençlerimizi Ahlaklı, edebli vatanına ve milletine bağlı nesiller yetiştirmek.

Gençlerimizi her türlü alışkanlıklardan uzak tutup, onların kişisel gelişmelerine katkı sağlayacak faaliyetler yapıyoruz. Gençlerin ve çocukların; Okulda ve okul dışında daha başarılı, Sosyal ve girişimci, Hayatın her alanında düzen ve disiplin sahibi, kültürel değerlerine bağlı, gelecek yıllarda topluma hizmet etmek için gönüllü ve hazır hale gelmelerini sağlamaktır. Medeniyet tasavvuru bir hayal değildir. Kötüyle karşılaşınca iyiyi istemek bize yetmez. Kötüyü kazımak ve yerine iyiyi dikmek imkansız değil, dedelerimizin bize mirasıdır.” şeklinde konuştu. Gençlik merkezinde  şu faaliyetler yapılmakta;.

Okula Takviye Etütler

Karakter Eğitimi

Değerler Eğitimi

Kur’an-ı Kerim Saatleri

Eğitim Seminerleri

Bilgisayar ve Playstation

Futbol Turnuvalar

Sanatsal Faaliyetler

Sosyal ve Kültürel Faaliyetler

https://www.findikligenclikmerkezi.com/

https://www.facebook.com/findikligenclikmerkezi/


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Ahmet turak Ahmet turak 12.12.2019

Maşallah

yükleniyor
yukarı çık