Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

ESATPAŞA DANIŞMA MECLİSİ

Bu Topraklar Bize Fatih Sultan Mehmed’in Emanetidir.

ESATPAŞA DANIŞMA MECLİSİ

Ak Parti Esatpaşa Danışma Meclisine  Yoğun bir katılımın olduğu gözlendi.  Danışma meclisine Ak Parti Ataşehir  İlçe Başkanı İsmail Erdem damgasını vurdu.  Danışma Meclisine İsmail Erdem’in Yanısıra Başkan yardımcılarından Burak Çiftci ve Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak’da hazır bulundu. 
İsmail Erdem burada bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İsmail Erdem Özetle Şunları söyledi; “Türkiyemiz Tarihinde en güçlü dönemini yaşamaktadır. Birileri, çığırtkanlık yapsada Türkiye emin adımlarla yoluna devam etmektedir.
Bu Topraklar Bize Fatih Sultan Mehmed’in Emanetidir. 
Küresel güçlerin ve Siyonizmin Dünyayı yönettiği bir dönemde. Allaha şükürler olsun Başımızda Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakı gibi güçlü bir irade var. Devletimizi Bütün Dünyaya karşı en iyi şekilde temsil ediyor. Eğer CHP olsaydı karşı tarafa karşı bu yükün sorumlulğunu yerine getiremezdi. CHP Hiçbir zaman tek başına iktidar olamadı. CHP Yokluk, Karneye bağlama, Kuyruklar ile kıtlık yaşattı. Bizim Milletimiz O kadar Tecrübe sahibiki Vicdanımızın sesini dinliyor.
213 Yılından beri Darbe yapmaya çalıştılar en son 15 Temmuzda bunu başaramadılar. Yolumuza eğilmeden devam ediyoruz. Bu Halk bizim arkamızda daha alınacak çok yol var. Ülkemizi her türlü tehditlere karşı. Yeni Bir Osmanlı doğuyormu? Yeni bir Diriliş var” Şeklinde konuştu.
İsmail Erdem Ataşehir CHP’li Bir Belediyenin elinde iki dönemdir Ataşehire doğru dürüst bir çalışma gerçekleştiremediler İnşallah 2023’de bunları biz yapacağız. 2023 seçimlerine bu günden hazırız.
Ülkesi ve gelecek nesiller için fedakarca çalışan tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum.
 ifadelerini kullandı.
Esatpaşa Mahalle Başkanı Faruk Türkmenel’e İsmail Erdem’in elinden plaketi alırken, Mikdat Akbudak’a  Plaket Takdim edildi. Hanım Komisyonları Başkanı Gülayşe Durakta Esatpaşa Hanım Komisyonları Başkanına Plaket takdim etti. Fetih Mahallesi ve Örnek Mahalleside Danışma Meclisine Destek verdi.  Fetih Mahallesinden Başkan İbrahim Çiğdem, Fatih Alan, Ahmet Turak  ve Aladddin Şahin’de katıldı
 

Kaynak: Yeni Fetih
Editör: Ahmet Turak

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık