Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

DUYURU

DUYURU

Gazetemize 24 Saat Haber gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz yazılar ve fotoğraflar incelendikten sonra yayına alınacaktır.
İlginiz için Teşekkür ederim. Bizden olan bir Gazete Takip etmek istiyorsanız “ Hayata Farklı Bakış” Çizen Gazetemizin İnternet Haber Sitesi ve Baskı Tasarımını takip edebilirsiniz. Sanat Ajans ise Bir Ajansın ötesinde Basın Yayın Faaliyetlerini Sürdürmektedir. İlginiz için Teşekkür eder saygılar sunarım.
Wahtsapp Hattı: 
0537 353 72 70 - ahmetturak@gmail.com
www.yenifetih.com

 

يمكنك إرسال أخبار ٢٤ ساعة إلى جريدتنا. سيتم نشر المقالات والصور التي ترسلها بعد مراجعتها.
شكرا لاهتمامكم. إذا كنت ترغب في متابعة صحيفة منا ، يمكنك متابعة موقع أخبار الإنترنت والتصميم المطبوع لصحيفتنا ، والتي ترسم “رؤية مختلفة للحياة”. من ناحية أخرى ، تواصل وكالة الفن أنشطتها الصحفية والإذاعية خارج الوكالة. شكرا لك على اهتمامك مع أطيب التحيات.
الخط الساخن لواتس اب:
0537353 72 70 
 ahmetturak@gmailcom
www.yenifetih.com

 

You can send 24 Hours News to our newspaper. The articles and photos you submit will be published after they are reviewed.
Thank you for your attention. If you want to follow a newspaper from us, you can follow the Internet News Site and Print Design of our Newspaper, which draws a “Different View of Life”. Art Agency, on the other hand, continues its Press and Broadcasting Activities beyond an Agency. Thank you for your interest. Best regards.
Whatsapp Hotline:
0537 353 72 70 - 
ahmetturak@gmail.com
www.yenifetih.com

 

 

 

 


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık