Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da Türk askeri birliğini ziyaret etti

Katar'da Türk askeri birliğini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasında, "Katar'ın güvenliğini ülkemizin güvenliğinden ayrı tutmuyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da Türk askeri birliğini ziyaret etti

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da Türk askeri birliğini ziyaret etti. Burada konuşan Erdoğan şunları söyledi:

Dost ve kardeş ülkelerin huzuru için fedakarca görev yapan tüm emniyet güçlerimize Rabbimden başarılar diliyorum. Sizlere ülkemizden selamlar getirdim.

Katar’ın güvenliğini ülkemizin güvenliğinden asla ayrı tutmuyoruz. Askeri kurumlarının modernizasyonu, tatbikat, savunma kabiliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla bu topraklardasınız.

Gerilimlerin arttığı dönemde küresel barışa katkı sağlamak için Katar’dasınız. Varlığınızla Körfez ülkeleriyle 2017'de başlayan krizden bu yana Katarlı kardeşlerimizin huzur ve güveninin teminatı oldunuz.

 

Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 5. Toplantısı’nda Türkiye ile Katar arasında 7 anlaşma imzalandı

 

 

Bu üssün kapatılmasını talep edenler ülkemizin Katar’ın kara gün dostu olduğunu idrak edemeyenlerdir. Türkiye olarak köklü bağlarımızın bulunduğu Körfez bölgesinin barış ve istikrarına büyük önem atfediyoruz.

 

Yeni Tarık Bin Ziyad Kışlası'nın inşaatı tamamlandı! Bu kışlamız, Halid Bin Velid adı ile anılacak.


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık