Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

“BUNLARIN İKTİDAR YÜZÜ GÖRMEYE İMKANLARI OLMAYACAK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'ninin ardından Biga Belediye Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

“BUNLARIN İKTİDAR YÜZÜ GÖRMEYE İMKANLARI OLMAYACAK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Biga Belediye Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, şehit yakınına küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan'a ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert sözlerle tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerine, şehit yakınlarına küfretmeyi olgunlukla karşılayanlara milletimiz hesabını sandıkta sormakla kalmayıp sokağa çıkamaz hale getirecek" dedi. Muhafetin erken seçim söylemlerine de atıfta bulunan Erdoğan, "Yahu sizden bir şey olmaz. Yetişemediğiniz üzüme koruk diyorsunuz. Siz koruk üzümden anlarsınız ona devam edin" diye konuştu.

“Kanal İstanbul ile deniz yolu alanında devrim niteliğinde bir adımı daha hayata geçireceğiz” diyen Erdoğan, ana muhalefetin ihaleye girecek ülkeleri tehdit etmesinin cehalet olduğunu söyledi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

“BUNLARIN İKTİDAR YÜZÜ GÖRMEYE İMKANLARI OLMAYACAK”

"Kanal İstanbul ile deniz yolu alanında devrim niteliğinde bir atılımı daha hayata geçireceğiz.

İkide bir ana muhalefetin özellikle dünyaya seslenerek, büyükelçileri toplayarak 'Sakın ha Kanal İstanbul'a girmeyin, Kanal İstanbul'a girenler şunu bilsinler kesinlikle paralarını alamazlar' söylemlerine girdiler.

Devletlerde süreklilik esastır. Zaten bunların iktidar yüzü görmeye imkanları olmayacak. Milletim onlara böyle bir fırsatı vermez.

"NE KADAR CAHİL OLDUKLARININ İFADESİDİR"

Bu ülkede dikili bir ağacı olmayan bu muhalefetin, 2023'te iktidarı almak gibi bir imkanları da olmayacak. Dolayısıyla dünyayı bu şekilde tehdit etmek, devletlerin sürekliliğini bir kenara koyarak 'Sakın ha buna girmeyin, girerseniz paranızı falan alamazsınız' gibi bir yaklaşıma girmeleri, bunların bir defa devlet yönetiminde ne kadar cahil olduklarının ve bu ülkeye de ne kadar büyük bir ihanet içerisinde olduklarının en güzel ifadesidir. Bunların şu anda başkanlığını elinde bulundurdukları belediyelerde ne yapıyorlar, bunlara bakın.

"ÜLKEMİZE SINIF ATLATIYORUZ"

Su konusunda verdikleri sözler, elektrikte verdikleri sözler, hangisini tuttular? Altyapı ile ilgili ne yaptılar? Hiçbir şey yok.

Ülkemize sınıf atlatıyoruz, sınıf atlatacağız. Kalkınmanın temel altyapısı olan ulaşımda, enerjide, teknolojide ne kadar büyük mesafe kat edersek, hedeflerimize o kadar hızlı ulaşabileceğimize inanıyoruz."


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık