Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

Alternatif Kutlama Mekke’nin Fethi 81 ilde 600 noktada kutlanacak

Bugün Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından 81 ilde 600 noktada Mekke’nin Fethi etkinlikleri düzenliyecek.

Alternatif Kutlama Mekke’nin Fethi 81 ilde 600 noktada kutlanacak

Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, 31 Aralık Salı günü Adıyaman’da yapılacak ‘Mekke’nin Fethi’ etkinliğine bütün Adıyamanlıları davet etti.

* Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, 31 Aralık Salı günü gerçekleştirilecek olan Mekke’nin Fethi etkinliği ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Bedrettin Beyazkaya, “31 Aralık Salı günü saat 19:30’da tüm halkımızı çocukları ile birlikte TPAO Konferans Salonu’nda düzenleyeceğimiz Mekke’nin Fethi ve Kuran Ziyafeti Programı’na davet ediyoruz” dedi.

 

“EMPERYALİZMİN DEĞİL FETHİN YANINDA DURMALIYIZ”

2019 yılında önemli olayların olduğunu dile getiren AGD Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, dünyanın birçok ülkesinde Müslümanlara yönelik işkence, ölüm, saldırıların olduğunu dile getirdi. Beyazkaya, “Biz yılbaşı gecesi eğlencesi adı altında tüm dünya halklarına çirkinliklerin ve kötülüklerin dayatılmasına karşı tavır almanın gerekliliğine ve doğruluğuna inanıyoruz. Milli Piyango adı verilen oyunla kitlelerin kumarla buluşturulmasını sağlayan, her türlü kötülüğe giden yolları açan, birçok gencin çeşitli bağımlılıklara yakalanmasına sebep olan, birçok insanda iffet duygusunu zedeleyen her türlü eğlence anlayışını reddediyoruz. Kaosun, sömürünün, çatışma ve savaşların yaşandığı dünyamızın her zamankinden daha fazla fetih ruhuna ve anlayışına ihtiyacı vardır. Adıyamanlıları kültür emperyalizminin yanında değil fetih ruhunun yanında durmaya çağırıyoruz” diye konuştu.


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık