Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bu komplonun adresi olarak tüm taraflar CHP Genel Merkezini göstermektedir.

Bu komplonun adresi olarak tüm taraflar CHP Genel Merkezini göstermektedir.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bu komplonun adresi olarak tüm taraflar CHP Genel Merkezini göstermektedir.

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: CHP’de kimin genel başkan olacağı, iç işlerinin nasıl olacağı bizi ilgilendirmiyor. Biz siyasetin seviyesini, onurunu düşündüğümüz için bunlara cevap veriyoruz.
 Tamamen adrese teslim, parti içi rekabette rakiplerini yok etmeye dönük bir kirli senaryoyla karşı karşıyayız.
Siyaset-medya ilişkisi açısından son derece çarpık bir ilişkinin var olduğu görülüyor. Bu, yukarıdan aşağıya literatüre geçecek bir skandallar zinciri.
 Burada net bir durum vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızdan özür dilemeleri gerekiyor ve bu güçlü bir özür olması gerekiyor.
 CHP Genel Başkanı bir televizyon programında işin içine girdi. Bu yalan haber, yalan siyaset zincirini bir şekilde sahiplendi ve gelinen noktada meselenin CHP’nin iç işleriyle ilgili olarak CHP içerisinde üretilmiş bir kumpas olduğu ortaya çıktı.
Bu komplonun adresi olarak tüm taraflar CHP Genel Merkezini göstermektedir. Kendi iç meseleleridir. Cumhurbaşkanımızı, AK Parti'yi karıştırdıkları için özür dilemeleri gerekir. Komplonun gerisini nasıl halledecekleri kendi meseleleridir.


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık