Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

AK PARTİ KIRŞEHİR İL BAŞKANI SEHER ÜNSAL  BÜYÜK BİR AŞKLA ÇALIŞIYOR

Kırşehir Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Kahraman, Mehmet Şahin, Murat Uzun, Burhan Yıldız, Emre Bekdemir, Gülhas Çakır, Kırşehir Yerel Haber Gazetesini ziyaret etti. Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher ÜNSAL , Şehrimiz için gece gündüz demeden büyük bir aşk ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kırşehir Yerel Haber İmtiyaz Sahibi Murat ÇOBAN; Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

AK PARTİ KIRŞEHİR İL BAŞKANI SEHER ÜNSAL   BÜYÜK BİR AŞKLA ÇALIŞIYOR

AK PARTİ KIRŞEHİR İL BAŞKANI SEHER ÜNSAL 

BÜYÜK BİR AŞKLA ÇALIŞIYOR

Kırşehir Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Kahraman, Mehmet Şahin, Murat Uzun, Burhan Yıldız, Emre Bekdemir, Gülhas Çakır, Kırşehir Yerel Haber Gazetesini ziyaret etti.
Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher ÜNSAL , Şehrimiz için gece gündüz demeden büyük bir aşk ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Kırşehir Yerel Haber İmtiyaz Sahibi Murat ÇOBAN; Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık