Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

AK PARTİ ATAŞEHİR'DEN MUHTEŞEM GECE

Ak Parti Ataşehir Yıllar sonra Muhteşem bir geceye sahne oldu... Ak Parti Ataşehir Şu sesleri yüksek sesle seslendirdiler ; "Coşku ve heyecanla 2023'e yürüyoruz."

AK PARTİ ATAŞEHİR'DEN MUHTEŞEM GECE

Ak Parti Ataşehir Yıllar sonra Muhteşem bir geceye sahne oldu...

İsmail Erdem Başkanlığındaki Danışma Meclisinde Güzel tablolar sergilendi 2023 hedeflerine adım adım ilerleniyor.

Sosyal Medya Ödülleri verildi. Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gıyasettin Gergin, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz,

İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy, İlçe Başkanı İsmail Erdem,  teşkilat üyelerinin katılımıyla, Ataşehir İlçe Danışma Meclisi  Muhteşem bir atmasförde gerçekleşti.

Milletvekilleri ayrı ayrı konuşmalarını gerçekleştirdi... İsmail Erdem İlçe danışma meclisinde sosyal medya çalışmalarında başarılı olan teşkilat mensuplarımıza teşekkür belgesi takdim etti... 2023 seçimlerinde sosyal medyanın aktif olarak kullanılacağı bu günden belli olduğunu belirten Erdem, Yeni Gençliğin Recep Tayyip Erdoğan döneminde yaşıyor olması haliyle beklentileri yükseltiyor" ifadelerini kullandı. İsmail Erdem'in konuşmaları sık sık alkışlandı...

HABERE AİT RESİMLER

Kaynak: Yeni Fetih
Editör: Ahmet Turak

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık