Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

Ahmet Vanlıoğlu hoca ebediyete uğurlanıyor

İstanbul'un eski vaizlerinden ve İsmailağa Kur'an Kursu'nun kurucularından Ahmet Vanlıoğlu Hoca vefât etti. Vanlıoğlu Hoca'nın cenaze namazı kılındı. İstanbul’da İsmailağa Kur'an Kursu'nun kurucusu emekli İstanbul Vaizi Ahmet Vanlıoğlu'nun cenaze töreni Fatih Camii'nde düzenlendi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Ahmet Vanlıoğlu hoca ebediyete uğurlanıyor

Ali Haydar Ahıshavî Hazretlerinin ve Çalekli Hacı Dursun Efendi hocanın talebelerinden, Mahmud Efendi Hazretlerinin kayınbiraderi ve talebesi, İstanbul’un kadîm müftü vekillerinden Ahmet Vanlıoğlu hoca vefât etti.

İsmailağa Resmî Kur’ân Kursu’nun bânîsi ve kurucusu olup bugüne kadar sayısız talebenin yetişmesine vesile olan ve İstanbul Merkez vaizliğinden emekli olduktan sonra da ilim yolunda sohbet ve hizmetlerini sürdürerek her kesimden insanın gönlünde taht kuran Vanlıoğlu’nun cenâzesi bugün (29 Ocak 2020 Çarşamba günü) ikindi namazını müteakip Fatih Camii’nde edâ edilen cenâze namazının ardından Edirnekapı Sakızağacı Şehitliğine defnedilecek.

HABERE AİT RESİMLER


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık