Yeni Fetih, Yeni Fetih Gazetesi,

Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın Güvenilir Haber Sitesi

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

Ahmet Turak Yazdı... NORMALLEŞME

Türkiye Normalleşmeye gidiyor. Gerçek anlamda normalleşme ise ne zaman gerçekleşecek tam olarak vaka sayılarının düşüşlerine bağlı.

Ahmet Turak Yazdı... NORMALLEŞME

Türkiye Normalleşmeye gidiyor. Gerçek anlamda normalleşme ise ne zaman  gerçekleşecek tam olarak vaka sayılarının düşüşlerine bağlı. Gerçekten Sokakta çay içmeyi, dostlarla buluşmayı özledik.Camilerde topluca ibadet etmeyi özledik Okullarımızda arkadaşlarımızı yüz yüze eğitimi özledik gerçekten Dünya’da Özgürlük kadar, temiz hava kadar güzel bir hayat bulunmaz. İşte kısacık dünya hayatında kısıtlamalara tahammül edemiyoruz. Sosyal ve Ekonomik hayatımız alt üst oluyor. Ebedi bir alemde neler yaşanacak onu kimse tahmin edemiyor. Geliniz dostlukları ve  kardeşliği, merhameti yeniden tesis edelim.

Kaynak: Yeni Fetih
Editör: Ahmet Turak

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık