YENİ BİRSEN’İN BAŞARISI

Uyuşturucu ile Mücadelede büyük yol katedildi.Hollanda Almanya Fransa Avusturya Belçika Avrupa ve Türkiye’de Eş Zamanlı Bağımlılık Danışmanlığı Mücadele yöntemleri geliştirmeye devam ediyor

Yeni Fetih

Uyuşturucu ile Mücadelede büyük yol katedildi.Hollanda Almanya Fransa Avusturya Belçika Avrupa ve Türkiye’de Eş Zamanlı Bağımlılık Danışmanlığı Mücadele yöntemleri geliştirmeye devam ediyor. Uyuşturucuyla mücadelede hedefimiz, topluma ücretsiz danışmanlık hizmeti sunarak Hakkımızda - Yeni Bir Sen International Özel Sağlık bireylerin bilinçlenmesine destek olmak ve bağımlılıkla mücadelede etkili bir rol oynamaktır. Amacımız, insanlara sağlıklı bir yaşam için rehberlik sağlamak ve toplumsal bilinci artırarak bağımlılıkla mücadelede pozitif bir etki yaratmaktır.
Uyuşturucuyla mücadelede birlikte güçlü adımlar atalım! Toplumumuzu zehirleyen bu tehlikeli düşmanla savaşmak için kararlıyız. Bilinçlenelim, gençleri aydınlatarak geleceklerini koruyalım. Ücretsiz danışmanlık hizmetimizle herkesin desteklenmeye ihtiyacı olduğunu anlayalım. Birlikte, bağımlılığa karşı dayanışma içinde, daha sağlıklı ve güçlü bir toplum inşa edelim. Güçlüyüz, mücadeleye hazırız!
YENİ BİR SEN, bağımlılıkla mücadelede bir öncü olarak, bireyleri destekleyici ve güçlendirici bir yaklaşımla yeniden doğmaya davet ediyor. Profesyonel ekibimizle birlikte, herkesin umut dolu bir yarına adım atabilmesi için sağlık, dayanışma ve iyileşme temellerini inşa ediyoruz.
Murat Sağlık, Bu yöntemin çok faydalı olduğunu ve başarılı bulduğunu ifade ediyor.