MEVLİDİ NEBİ PROGRAMI

Ümit Meriç Proje Kız Anadolu İmam – Hatip Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenlerinin Mevlidi Nebi Haftası nedeni ile Konferans salonunda geniş katılımlı bir program tertip etti. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü…

Yeni Fetih

Ümit Meriç Proje  Kız Anadolu İmam – Hatip Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenlerinin Mevlidi Nebi Haftası nedeni ile Konferans salonunda geniş katılımlı bir program tertip etti. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım’da iştirak etti.

Programda öğrenciler, Sinevizyon Gösterisi, Kurân-ı Kerim Tilâveti ve Dua, Naat-i Şerif (Gönül Hun Oldu-Yaman Dede), O'nun İçin Ne Dediler?, Koro – İlahiler, Peygamberimizden Hatıralar, Naat-i Şerif (Seccaden Kumlardı-A.Nihat Asya), Röportaj ve Bilgi Yarışması öğrenciler tarafından sergilendi.

Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım Konuşmasında İmam Hatipli olmanın guru verici olduğunu ve öğrencilerin yerinde olmak istediğini ifade etti. Gül’ün Peygamberimizi ifade eden bir sembol olduğunu bunun aynı zamanda tüm insanlığında güzellik sembolü olduğunu dile getirdi. Bir çok şeyin çaresi var O da Ku’an ve Sünnettir.

Arkadaşımızla görüştüğümüz zaman Peygamberimizi sevdiğimizi göstermemiz lazım, Anne Babamızla iletişimizde Peygamberimizi sevdiğimizi göstermemiz lazım, Alışveriş yaparken aynı şekilde… Zulmün son bulduğu zamanlarda yaşamayı bizlere nasip eylesin.

Okul Müdürü Yaşar Yumak’da bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.