Konyasporlu Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti! Son yolculuğuna uğurlandı...

Yeni Fetih

Son dakika... Ahmet Çalık'tan acı haber... Konyaspor'un 28 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Çalık'ın kullandığı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Aramızdan ayrılan genç futbolcu, Elmadağ Sungur Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Elmadağ Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. Merhum futbolcunun tabutunun üzerine Galatasaray ve Konyaspor formaları örtüldü.

ARAÇ 135 METRE SÜRÜKLENMİŞ

Ahmet Çalık’ın hayatını kaybettiği kazanın ardından olay yerindeki inceleme tamamlandı. Kazanın ardından aracın yaklaşık 135 metre sürüklendiği belirlendi. Hurdaya dönen araç çekici ile otoparka kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerine giden bölge halkından Zeki Uğur, "Bizim kaza olunca haberimiz oldu. Onun yanında başka bir araçla seyir halinde olan başka bir arkadaş, çok süratli olduğunu söyledi. ’Gözümün önünde beni geçmesiyle uçuruma gidip takla atmaya başladı’ dedi. Kazadan sonra uzağa fırlamış" dedi. Kenan Yıldırım da, kazanın ardından olay yerine gittiğini belirterek, "Ambulans ekipleri cenazenin başındaydı. Allah rahmet eylesin, bizi yaklaştırmadılar. Araba pert olmuş. Her şeyi gitmiş arabanın. Hızlı olmasaydı araç o hale gelmezdi" diye konuştu.

KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Milli futbolcunun önündeki tırı solladıktan sonra aracının kontrolünü kaybettiği ve uçuruma yuvarladığı görüldü.