İstanbul'da yüz yüze eğitime kar engeli | 17 Şubat Çarşamba İstanbul'da okullar tatil.

Son dakika haberine göre; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 1 gün daha ara verildiğini açıkladı. 17 Şubat Çarşamba günü kamu kurumlarında engelli,…

Yeni Fetih

 

Son dakika haberine göre;  Valisi , kar yağışı nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 1 gün daha ara verildiğini açıkladı. 17 Şubat Çarşamba günü kamu kurumlarında engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel de izinli sayılacak.

GÜNDEM

Giriş Tarihi: 16.02.2021  16:22Güncelleme Tarihi: 16.02.2021  16:56

ABONE OL 

 Valisi , kar yağışı nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 1 gün daha ara verildiğini açıkladı. 17 Şubat Çarşamba günü kamu kurumlarında engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel de izinli sayılacak.

VALİLİKTEN KAR YAĞIŞI UYARISI GELDİ

İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre, havanın bugün (16 Şubat) ve yarın (17 Şubat) aralıklı kar yağışlı, yerel olarak kuvvetli kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesi'nde bugün rüzgarın Kuzey ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Yapılan açıklamada kuvvetli rüzgar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

.