ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Çanakkale Geçilmez! Vatanımızın Korunması için İşgale karşı Çanakkale özelde Türkiye Cumhuriyeti’nin genelde ise tüm İslam dünyasının emperyalist kafirlere karşı kazanılan en büyük zaferlerden biridir.

Yeni Fetih

Çanakkale Geçilmez!
Vatanımızın Korunması için İşgale karşı Çanakkale özelde Türkiye Cumhuriyeti’nin genelde ise tüm İslam dünyasının emperyalist kafirlere karşı kazanılan en büyük zaferlerden biridir. Türk Milleti olarak Çanakkaleyi beraber kazandık. Osmanlının en zayıf olduğu anlarda düşmanlar çanakkeleyi geçmek veyurdumuzu parçalamak için tüm maddi imkanlarını kullandı. Gönlü vatan, millet, ezan aşkıyla çarpan ecdadımızın kıt olanaklara rağmen haçlı dünyasına karşı savaşan Türk milletinin zaferidir.
Osmanlı Devleti Çanakkale Savaşı sırasında adeta dünya ile savaşmıştır. Gurur ve sevinçle kutladığımız Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünde, ölümleriyle bile yıllar ötesine ders olmayı başarmış Çanakkale şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyor;  Allah bizlere bir daha böyle savaş göstermesin! Ruhları şad, mekânları cennet olsun.