Azez'de Kış Yardımları Devam Ediyor...

Beşir Derneği Suriye'de başlayan iç savaşın başlangıcından bu yana gerek aşevleri ve fırınları gerekse de paylaşım mağazaları ile kanayan yaralara merhem olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Beşir Derneği Suriye Koordinatörlüğü…

Yeni Fetih

Beşir Derneği Suriye'de başlayan iç savaşın başlangıcından bu yana gerek aşevleri ve fırınları gerekse de paylaşım mağazaları ile kanayan yaralara merhem olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Beşir Derneği Suriye Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan kışlık kıyafet ve botlar Azez bölgesinde bulunan Yazıbağ kampında okula devam eden öğrencilere hediye edildi.

 

Beşir Derneği, Suriye'de gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kilis ve Cerablus'ta bulunan aşevleri ve fırınları aracılığıyla ekmek ve sıcak yemek ikramları çıkartan Beşir Derneği, Azez, İdlib, Etarip ve Eriha kısımlarında bulunan paylaşım mağazaları ile ihtiyaç sahibi ailelerin market ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Barış Pınarı Harekatı kapsamında gerçekleştiren harekat sonrasında terörden arındırılan bölgelerde de yardım çalışmalarına hız veren Beşir Derneği, soğuk havalara yönelikte yardımlarına devam ediyor. Bu vesile ile Beşir Derneği Suriye Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan kışlık kıyafet ve botlar Azez bölgesinde bulunan Yazıbağ kampında okula devam eden öğrencilere hediye edildi.

 

Beşir Derneği bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile mazlumları güldürmeye devam edecek