“AK PARTİ’NİN OYLARI HIZLA YÜKSELİŞTE 15 SEÇİMİN GALİBİ AK PARTİ"

“AK PARTİ’NİN OYLARI HIZLA YÜKSELİŞTE 15 SEÇİMİN GALİBİ AK PARTİ MUHALEFET PARTİLERİNİ TEDİRGİN ETMİŞ GÖZÜKÜYOR”

Yeni Fetih

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı ve önceki dönem Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Gündeme ilişkin Basın Mensupları ilekahvaltıda biraraya geldi. Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem,  Öncelikli olarak önümüzde 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçimin hayırlara vesile olmasını dilerim. Sandıktan çıkan sonuçlar bizim için muteberdir.  Milli iradeye ve Milletin iradesine inanıyoruz. 

Ak Parti’nin oyları hızla yükselişte 15 Seçimin galibi Ak Parti Muhalefeti tedirgin etmiş gözüküyor. CHP’nin karalama kampanyalarına başvurduğunu biliyoruz. Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem Bazı Basın Yayın organlarında kendisininde aralarında bulunduğu fotoğrafların servis edilmesini çok namertçe buluyorum bu olay normal bir fotoğraf, Cem evlerinde de fotoğrafım var. Bu erkekliğe sığmaz bir tavır. Ak Partinin Yükselişini hazmedemeyen güruh tarafından tertip edilen bir algı operasyonu.  15 Seçimi kazanan Ak Partinin Muhalefet partilerini tedirgin etmiş gözüküyor. Ak Parti Ataşehir Teşkilatı olarak geceli gündüzlü çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Mahalle Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Mahalle yönetimi ve Sandık kurulları olarak bu organlarımızla 2023 Seçimlerine teşkilatımız hazırlanıyor.  

EYT ile ilgili olarak resmi açıklamalar yapıldı Ocak ayında Meclise gelecektir. Büyük ihtimalle orta yol bulunacak Enfolasyonun altında hiçbir çalışanımızı ezdirmeyeceğiz diye ifade ettiler. Tüm hazırlıklar Enflasyon rakamlarına göre yapılsın Salgına rağmen arzu etmiş olduğumuz rakamları yakaladık. Barajlar yapılıyor, Santraller yapılıyor, Nükleer Enerji santralleri yapılıyor. Onlara Enerji lazım banada Enerji lazım. Nükleer Enerjiye bizimde sahip olmamız lazım Düşmanın silahı ile silahnanınız bu... Gündemle ilgili Konuyada değinen İsmail Erdem Kamuoyunu meşgul eden gündem var. Bir defa İnsan hakları Evrenseldir. Doğuştan temel hakları vardır. Çocuklar, Yaşlılar, Kadınlar, ve Engelliler’in Devlet tarafından korunması gerekir. Yargıya intikal etmiş olay var. Biz bu olayı lanetliyoruz Şiddetle kınıyoruz . Konunun Sağlıklı bir zemine oturması ortak beklentimiz. Bu Kişi Kimse en ağır cezaya çarptırılmalı. Şahsıma yönelik olarak  Yusuf Hoca ile ilgili çekilmiş Fotoğrafların CHP İl ve İlçe Başkanlarının itibarsızlaştırma yönelik Sosyal Medyada dönen fotoğraf bunu büyük bir alçaklıkla ifade etmek isterim. Benim Makam odam herkese açık Okul Aile Birliği STK’lar Camii Dernekleri vs... her kuşağa açık bir kapı vardır. Kuran Kursuna gitmişim Cuma namzı çıkışı fotoğrafımı kullandılar. Cuma Namazı her yerde kılabilirsin. Böyle bir Fotoğrafın algı operasyonu olarak servis edilmesi hak hukuk çiğneyerek Siyasi Rant elde edilmez. Nezaket kurallarını aşmadan herkesin hak ve hukukunu korumak zorundayım. Bu tür dedikodularla biz ne siyaset dünyasından çekiliriz nede zarar görürürüz. Biz tırnaklarımızı kazarak buralara geldik. Biz nice Şantajlarla, Darbelerle  buraya kadar geldik. Bizim endişemiz yok her şeyimiz açık ve şeffaf. Belediye Hizmetlerinden de Hükümette de utanılacak bir şey yapmadık. Onun için korkmuyoruz. Her şey Ülkemiz için Her şey Memleketimiz için dedik. Her şey İnsanımızın Refahı huzuru için dedik. ve Bu yolda devam ediyoruz... Biz Tecavüz skandallarının hepsine karşıyız. Cenabı Allah  katında Düşünme hakkıda kutsaldır, İbadet etme Hakkıda kutsaldır.
“Ataşehir gümrüğü Tuzla’ya taşınacak”
Sorular çerçevesinde konuşan Erdem, Ataşehir gümrük alanıyla ilgili Ticaret Bakanı ile görüştüğünü belirten Erdem, gümrük Tuzla’ya gidecek açıklamasını yaptı. Erdem, “Kayışdağı ormanlarına Millet Bahçesi yapılması anlamında Orman Genel Müdürlüğü ile görüşmelerimiz oldu. Çevre Şehircilik ile görüşmeler yapılacak. Bakanlıkta oraya hizmeti yapacak” dedi. Program basın mensuplarının soru cevapları sonrası son buldu.