Ak parti teşkilatlarında çalışmak

Artık Ak partinin kendine gelmesi gerekiyor ya Milli görüş çizgisinde ki yetişmiş insanları küsmüş kişileri bularak gençleri bu kişilere emanet edecek bu durumda Ak partinin gençlik kollarında da  büyük sıkıntılar…

Yeni Fetih

Bu yazımda sizlere ak parti teşkilatlarında çalışmak isteyip Ak partinin ve dava olarak gördüğü islam inancı ve ahlakını insanlara ulaşması için çalışmak isteyen bir çok kardeşimizin partinin kapısına bile yaklaşamadığını  anlatmak istiyorum . Peki bu durumdan Reisin haberi varmı yada Ankara’daki parti yönetimi bu konuda ne düşünüyor . Teşkilatlarda babadan oğula geçen bir gelenek oluşturulmuş . Ayrıca hemşericilik almış başını gidiyor. Özellikle İstanbul teşkilatında Eski Milli görüşçü yada siyasal islamcı hareketlere mensup kişiler kadrolara alınmazken ; Her dönem farklı partilerde bulunmuş çıkar gözeten iş çözen kişiler ak parti yi sarmış durumdalar. Lise yıllarımızda yada üniversite de; birileri sokak sokak dolaşıp insanlara dava anlatırken soğuk kış günleri mescit olmadığı için bir çok insanı karşısına alıp bahçede namaz kılan bu yüzden okullarında bir çok sorun yaşayan sakalı yüzünden,yada baş örtüsü yüzünden, okullarından atılan insanlar: Şimdi , parti teşkilatlarında o dönemlerin disko larından kafelerinden çıkmayan siyasi görüşü olmamış olduysada milli görüş karşıtı olan kapitalist  zihniyete sahip babadan dededen siyasetçi olan kişileri görünce bu partinin Reisin kontrolünden çıktığını düşünebiliyor. Eğer bu dava için çalışmış gençliğini yaşayamamış gecesi gündüzünü davaya harcamış gençliğinin gerektirdiği yada heveslendirdiği bir çok şeyi dava için yaşayamayan lar neden  partide yoklar ve görev isteyince beden yöneticiler  bıyık  altında gülüyorlar.Üstelik Bu kişileri bir çoğu feto mağduru ve teşkilatlardan bir çok kişi eski feto sevicileri ..
Artık Ak partinin kendine gelmesi gerekiyor ya Milli görüş çizgisinde ki yetişmiş insanları küsmüş kişileri bularak gençleri bu kişilere emanet edecek bu durumda Ak partinin gençlik kollarında da  büyük sıkıntılar var gibi geliyor boş bir gençlik ve siyasal islam ve islam ahlakından uzak bir gençlik inanın bizim için bir son olur. Acilen gençlik kollarına müdahale edilip Mgv tarzı bir yapılanmaya gidilmeli . Gençlik kollarındaki gençlerin davalarınımı  egolarınını savunduklarını merak ediyorum..