AK PARTİ FETİH MAHALLESİ TOPLANTISI YAPILDI. DURMAK YOK YOLA DEVAM

Yeni Fetih

Ak Parti  İstanbul Ataşehir Fetih Mahallesi olağan Toplantısı Fetih Mahalle Başkanı İbrahim Çiğdem Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Ataşehir İlçe Yönetim Kurlu üyesi Akın Akyüz, Zeynep Baycuma nkatılırken Mahalle yönetiminden, Veli Koç, Fatih Alan, Adnan Kartal, İsmail Hakkı Kazan, Ahmet Turak, Kemal Kara, Hüseyin Yorulmaz, Nihat Yılmaz, Eren Can, Ramazan Çayır katıldı.

Toplantıda son gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Fetih Mahalle Başkanı İbrahim Çiğdemn  gündemi özel olarak değerlendirdi.Ak Parti Genel Başkanlığı’nın  Kızılcahamadaki toplantıya değinen İbrahim Çiğdem Türkiye’nin çok iyiye gittiğini altını çizerek  tek tek neler yapılması gerektiği konusunda ve Teşkilatın neler yapması gerektiği konusunda bilgiler aktardı. ”Vesayet döneminin çoktan bittiğini hatırlatan Çiğdem, Asker eskiden emir verirdi hūkūmetler devrilirdi, hūkūmetler kurulurdu. Artık Türkiye daha Müreffeh bir yola doğru gidiyor dedi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın Tüsiad’a gösterdiği sert tepkiden sonra piyasaların normale geldiğini hatırlattı. Bizim konuşmayacak neyimiz var. Bundan sonraki çalışmalarda Hükümetimizin faaliyetlerinin anlatılması gerektini ifade etti. ” Her Okula bir Kütüphane, 15.000 Öğretmen ataması, Emeklilere Zam, Asgari Ücret Piyasalar gündemin özel başlıkları arasında yer aldı.

Toplantıda Konuşan Zeynep Baycuman İse Asgari ücretin altını çizdi. Ve çalışmaların artarak devam ettiğini belirtti.

Mahalle yönetiminden tek tek söz alanlar ise gidişatın çok iyi olduğunu ifade etti.

Bunlardan Tanıtım Medya sorumlusu Ahmet Turak; Cumhur ittifakında Recep Tayyip Erdoģan’ın “Būtūn savaşları kazandık Ekonomik savaşıda kazanacağız...” sözünü dile getirdi TL deģer kazandı, bazı Marketler indirime gitti. “Almanya öldūrene kadar emekli yapmıyor...Tūrkiyede  emekli ve dul yetimler daha çok desdekleniyor...” dedi. Turak Cumhurbaşkanlığı Çeviri Çalıştayı’nın çok önemli bir devrim olduğunun altını çizdi…