AGD Siyer-i Nebi sınavı sonuçları açıklandı

Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) 15 Aralık'ta Türkiye'nin 81 il ve yüzlerce ilçesinde düzenlediği Siyer-i Nebi sınavı yarışmasının sonuçları açıklandı. İşte merakla beklenen sonuçlar...

Yeni Fetih

AGD'nin her yıl düzenli olarak Türkiye'nin il ve ilçelerinde yaptığı "Liseli Gençler Efendimizin İzinde - Siyer-i Nebi" yarışması sınavı sonuçları merakla bekleniyordu.

AGD Genel Başkanı Salih Turhan'ın da "kaybedeni olmayan yarışma" şeklinde tanımladığı Siyer-i Nebi" yarışmasının sonuçları açıklandı. Ülke birincisi, il birincisi ve ilçe birincilerinin belli olduğu yarışma sonuçları https://birikim.k12.tr/siyer2023/sonuc

adresinde yayınlandı.

Sınava katılan öğrenciler ve aileleri "AGD Siyer-i Nebi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun cevabını arıyordu. Sınav sonuçlarına yoğun ilgi yaşanırken, sınav soru ve cevapları geçtiğimiz günlerde AGD TV'den canlı olarak açıklandı.

Lise öğrencilerini kapsayan Siyer-i Nebi yarışması "Liseli Gençler Efendimizin İzinde" sloganıyla düzenleniyor.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÖDÜLLERİ

Türkiye genelinde yapılan değerlendirme neticesinde ilk beşe giren öğrencilere tek kategoride olmak üzere AGD Genel Merkezi tarafından ödüllendirilecek.

Ödüller:

  • Birincilik Ödülü 5 Bin Türk Lirası Artı Kitap Seti
  • İkincilik Ödülü 4 Bin Türk Lirası Artı Kitap Seti
  • Üçüncülük Ödülü 3 Bin Türk Lirası Artı Kitap Seti
  • Dördüncülük Ödülü 2 Bin Türk Lirası Artı Kitap Seti
  • Beşincilik Ödülü 1.000 Türk Lirası Artı Kitap Seti

Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye giren öğrencilerin puanlarının eşit olması durumunda sıralamada ay, gün ve yıl olmak üzere küçük olan yarışmacının puanı dikkate alınacaktır.

AGD şubelerin ödülleri:

Bütün şubeler ödülünü ve kaç öğrenciye verileceğini kendisi belirleyecek.

AGD SİYERİ NEBİ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Günlerdir beklenen Siyeri Nebi sınav sonuçları nihayet açıklandı. Siyer-i Nebi sınavı birincileri de belli oldu. Sonuçları TC kimlik numaranızı girerek https://birikim.k12.tr/siyer/ adresinden öğrenebilirsiniz.